Blog

NIEUW bij Schroeven Online: Reisser potdekselschroeven zwart
Door Schroeven Online - 10 april 2019 - Schroeven
Bij Schroeven Online zijn wij altijd bezig met het uitbreiden van ons assortiment. Sinds deze maand kun je bij ons ook de populaire potdekselschroeven van Reisser kopen. Een perfecte schroef voor de buitenklussen die weer op de agenda komen.
Lees meer
Heco Multi-Monti Betonschroeven
Door Schroeven Online - 11 februari 2019 - Schroeven
Nieuw in het assortiment: de MULTI-MONTI®-plus betonschroeven van Heco. Deze betonschroeven kun je rechtstreeks in beton te draaien, zonder pluggen. Boor een gat en draaien maar. De schroefankers hebben een hoge belastbaarheid en kunnen voor veel verschillende klussen gebruikt worden.
Lees meer
Dreumex handreiniger
Door Schroeven Online - 18 oktober 2018 - Handreinigers
Voor de écht vieze handen hebben wij goede handreinigers van Dreumex en Kelfort in het assortiment. Geschikt voor de bouw, industrie of werkplaats. Was je handen buitengewoon schoon.
Lees meer
Hout Reparatie
Door Schroeven Online - 04 oktober 2018 - Lijmen en kitten
Houtrot aan kozijn of deur? Pak het gelijk aan met deze 3 tips.
Lees meer
Zijn schroeven ook buiten te gebruiken?
Door Schroeven Online - 01 juli 2018 - Schroeven
Voor buitenprojecten gebruikt u andere schroeven dan voor binnenprojecten, namelijk roestvrije schroeven. Lees hier welke u het beste kunt gebruiken.
Lees meer
Wat is het verschil tussen RVS en Verzinkt?
Door Schroeven Online - 16 mei 2018 - Schroeven
Verzinkt schroeven zijn sterker dan RVS schroeven. Maar omdat ze kunnen gaan roesten, zijn ze minder geschikt voor buiten. In dit blog leggen we de verschillen tussen de twee type schroeven uit. Benieuwd naar het verschil tussen VZ schroeven en RVS schroeven? Lees dan deze blog.
Lees meer
Welke DynaPlus schroefkop heb ik nodig?
Door Schroeven Online - 06 april 2018 - Schroeven
Het merk DynaPlus heeft verschillende soorten schroefkoppen. Bij Schroeven Online verkopen we onder meer de platkop en tellerkop schroef. Maar wat is nu precies het verschil tussen die twee? En welke schroefkop kunt u het beste gebruiken?
Lees meer
Hoe kies ik de juiste schuttingschroeven?
Door Schroeven Online - 05 april 2018 - Schroeven
Als u een houten schutting gaat plaatsen, moet u aan een aantal dingen denken. De juiste schroef zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw schutting het langst mooi blijft. In dit blog geven we u een aantal tips waar u op moet letten.
Lees meer
5 tips voor het onderhoud van uw vlonderterras
Door Schroeven Online - 07 maart 2018 - Vlonderschroeven
Algen kunnen het hout van de vlonder aantasten. Gelukkig is dit met het juiste terras onderhoud goed tegen te gaan. Hoe kunt u nu het beste uw vlonder terras onderhouden? Lees in dit blog alle tips.
Lees meer
Zo leg je een vlonderterras aan
Door Schroeven Online - 06 maart 2018 - Vlonderschroeven
Een houten vlonder terras is comfortabel en heeft een mooie uitstraling. Ideaal dus om straks van het mooie lenteweer te gaan genieten. In dit blog leggen we u stap-voor-stap uit hoe u zelf een vlonderterras kan aanleggen.
Lees meer
Welke houtschroef voor uw klus?
Door Schroeven Online - 15 februari 2018 - Schroeven
Welke houtschroeven gebruikt u voor uw klus? Lees alles over het verschil tussen verschillende houtschroeven en wanneer u welke schroef gebruikt.
Lees meer
Veilig lijmen en kitten
Door Schroeven Online - 12 februari 2018 - Lijmen en kitten
Gaat u aan de slag met lijm of kit? Lees eerst onze Top 5 Tips voor veilig lijmen en kitten.
Lees meer